Jelentése : könnyedség, légiesség
Árnyalatai: tört halvány rózsaszín, hamvas rózsaszín

Kollekciónk megálmodásakor a “púder” gondolata motoszkált bennünk, hiszen fenti definíciók akár ránk is vonatkozhatnak. 

Ha valakinek gondja lenne a könnyedséggel vagy éppen a légiességgel, tegyen ellene! Mozogj velünk a MAKKA Szabadidősport Egyesület változatos programjain és kezdj új életet, jó társaságban, szeretetben, mindig vidáman! Az eredmény nem marad el! A mozgás öröme, egy jó kacagás két frissítő tornagyakorlat között, – lustáknak is ajánljuk – visszahozza az életkedvünket és a már oly régóta vágyott hamvas rózsaszín árnyalatot is arcunkon.

E gondolatok jegyében született meg a “Púder Kollekció”, amit folyamatosan bővítünk.

Mi nők már ősidők óta sminkeljük magunkat – már, aki – hogy megfelelhessünk a “teremtés koronájának” és ami talán ennél is fontosabb, önmagunknak! Ha netán mégis hiányozna a smink,- azért mert nem szeretjük, vagy mert épp nincs kéznél -,  kapjuk elő a “Púder Kollekció” legújabb darabjai közül az évszaknak megfelelőt a szekrényből! Vagy, ha még nem rendelted volna meg , tedd meg most és pár nap múlva nincs kifogás…..Máris frissebbnek , “hamvasnak” érezzük magunkat kortól függetlenül, mert mi már csakazértis dacolunk azzal a fránya korral!

Az évszakok különös jelentőséggel bírnak mindannyiunk életében. A tavasz a megújhodás, a nyár a vidámság, az ősz a lombok ölelése, a tél a puha bársony takaró meghitt pillanatait hozza a mindennapokba és inspirál minket tervezőket az anyag választásban. Olyan anyagokat álmodtunk meg és gyártattunk le Nektek, amikkel nem találkoztok úton-útfélen, ne is keresd egyik plázában sem! Mert ezek egyedi anyagok, kis szériában készültek és mindig az évszaknak megfelelő tulajdonságokkal bírnak, nyáron hűtenek, télen fűtenek!

Eldöntöttük, csinosak és fiatalosak maradunk!
Válassz Te is minket, mi már Téged választottunk!

Ida

Szerző: Ida

Tovább a PÚDER Kollekcióhoz