Szenior sportruházat – szenioroktól, szenioroknak, szívesen

Magyarországon viszonylag új fogalom, kevés helyen találkozhattok szenior sportruházati vagy egyáltalán szenior ruházati termékekkel. A legtöbb ruha márka fiatalokra épít, az ő lendületüknek, sokféle ízlésüknek megfelelő designokkal vannak tele az üzletek, mintha rólunk , szeniorokról megfeledkeztek volna…. 

Szeniornak csak szenior tervezhet, mi tudjuk mit szeretünk és mi az amit hiába keresünk a plázákban. Szenior sportruházati termékeinket Krisztával közösen álmodtuk meg – bár ő még nem tartozik ebbe a korosztályba, velünk szeniorokkal foglalkozik, a mi egészségünkkel, fizikai és lelki kondíciónk megőrzésére, javítására, életminőségünk pozitív irányba történő megváltoztatására törekszik a mindennapokban, még ilyen nehéz helyzetben is. Támaszt nyújt valamennyiünknek.

A lelki egészség megőrzése egyre fontosabb része napjainknak, amihez hozzátartozik az is, ha tükörbe nézünk olyan valakit lássunk, aki csinos, fiatalos. Ehhez szükség van olyan ruhatárra, amiben nem feszengünk, jól érezzük magunkat, alkattól függetlenül. Nem vagyunk hibátlanok. Itt-ott fellelhető néhány plusz kiló – általában ott, ahol a legkevésbé örülünk neki. Erre kínálunk számtalan megoldást.

Speciális mérettáblázat, hogy Te is találj megfelelőt

Speciális mérettáblázatunk van, +-os méretekkel, ahol a testmagasság változatlanul hagyása mellett, a bőségben nyújtunk extrákat, egy és két +-szal jelölve. Hiszen idővel a magasságunk nem változik, de az alkatunk nagyon eltérő lehet. Formás, nőies, gömbölyded, telt, töltött galamb, duci, bárhogy is fogalmazunk, lehetsz csinos és kívánatos egy jól eltalált színben és fazonban. A legfontosabb, hogy érezd jól magad, ne feszengj egy nem tökéletesen Rád méretezett, szűkebb, nem a Te alkatodnak megfelelő modellben.

Apró változtatások a szeniorok kényelméért

Sokszor van melegünk…… ezért női modelljeinket  nem csak hagyományos “bevarrt” ujjal  terveztük , palettánkon jelen vannak a  lazább, raglán szabásúak és a még annál is lazább “denevér” ujjú termékek is. 

Szenior sportruházat – minőségi magyar termék

Nálunk a minőség számít, magasra tesszük a mércét. Saját varrodával rendelkezünk, ahol a legmodernebb technikával készülnek a termékek, nagy gyakorlattal rendelkező hozzáértő és lelkiismeretes fürge ujjak valósítják meg álmainkat.

Valamennyi termékünk kizárólag Öko-Tex Standard 100 minőségi tanúsítvánnyal rendelkező alapanyagból készül – tiltott színezéket, rákkeltő és allergiát okozó anyagokat nem tartalmaz, alapvetően semmilyen bőrtípusra nem jelentenek egészségügyi kockázatot.

Az anyagok jól szellőznek, biztosan nem izzadsz bele egyik modellünkbe sem, jól moshatóak, szín és formatartók. 

Szenior Sportruházati Kollekciók – a harmónia jegyében

Törekszünk a változatosságra, úgy színekben, mint fazonokban. Nálunk nem csak sportruházatot találsz, viszont minden termékünk egyszerre sportos és fiatalos! Az élet minden területén fontos a harmónia, ezért termékcsaládokat is összeállítottunk nektek, hogy alkalmasint egy adott stílusban tudjatok kompletten öltözni, akár családilag is, hiszen nálunk a női és férfi modellek “jegyben” járnak, egységes arculatot alakítottunk ki.

Gyere és nézz körül, várunk szeretettel, a mi ajtónk mindig nyitva áll! Nem kell hozzá felöltöznöd, nálunk mindent megtalálsz, amire szükséged lehet. Itt maszk nélkül tudsz nézelődni, de, ha kilépsz az utcára, ne felejtsd el felvenni! Jut eszembe: van maszkunk is, minden modellünkhöz  találsz színben megfelelő mosható, légáteresztős maszkot.

Ida

Szerző: Ida