Ahogyan mi – úgy látom Ti is szeretitek a Púder Kollekció darabjait.
Lágy, nőies, légies, kedves.
Jól áll az ősz hajhoz, a szőkéhez, feketéhez. A barnább tónusú bőrhöz és a téliesen haloványhoz egyaránt.
Ezért kéritek sokan, a varrógépből szinte ki sem kerül a rózsaszín cérna.

Ma a leggazdagabb modellválasztékot a Púder Kollekcióban találod. Nem véletlen! Készítünk mindenfélét, hogy minden alkatra legyen megfelelő csinos és kényelmes púder. Hogy légiesnek és könnyednek érezhesd magad. Hogy a rózsaszín nem a Te színed? Meg hogy a Te korodban? Ugyan már! Elmesélek egy történetet:

Nordic walking túrára indultunk a makkásokkal, egyesületem szenior tagjaival. A találkozót az Örs Vezér téri metró végállomáshoz beszéltük meg reggel 7 órára. Tudjátok mekkora ott ilyenkor a tömeg? Én nem tudtam, nem járok reggelente metróval. Hát óriási. Tél volt, s csak áramlott felém a “fekete sereg”. Tudniillik mindenki feketébe volt öltözve. És én álltam tanácstalanul a fekete sereg sodrásában és azon gondolkodtam, hogy ennyi ember közül hogy fogom megtalálni az enyéimet? Lehetetlennek éreztem a helyzetet, s szidtam magam, hogy ilyen zsúfolt helyre hívtam össze a találkozót. Aztán jött a megvilágosodás! Dehogy lesz nekem gondom! Az én szeniorkáim nem feketében járnak! Hanem rózsaszínben, pirosban és narancssárgában! Nem lesz gond, könnyedén észreveszem őket a  tömegben! Így is volt. S végül nevetve meséltem nekik az aggályomat az áramló feketék között, nevettünk, mi színesek, akik nem dolgozni indultunk komor ábrázattal feketében, hanem színesen, mosolygósan nordic walkingkozni a János-hegyre!

A púder kollekciót alapvetően két textilre építettük fel, a csíkos vékony és a kicsit vastagabb egyszínű púder-rózsaszín pamutra.
A csíkos pólónak ma már négy változatát készítjük: ejtett vállú és raglán rövid ujjú, valamint hosszú ujjút bevarrt ujjal és denevér ujjal.

púder csíkos felső

Bővült a meleg felsők kínálata is: a hosszabb fazonból (vagy nevezhetjük tunikának is) készítünk kámzsás nyakkal és kerek nyitott nyakkal is felsőt. Nem vagyunk egyformák, ki így, ki úgy szereti. S mivel nem vagyunk egyformák, többféleképpen is viselhetjük, nézd csak:

púder tunika

Ha nőiesen telt a csípőd és a combod, a csípőben szélesebb rész diszkréten takar, majd finoman beszűkül lefelé, s irányítja a tekintetet a formás lábszáradra. Ha alma típus vagy, nyugodtan fentebb húzhatod a felsőt, hogy az anyag finom esése takarja a pocakodat s bátran megmutathatod cicanadrágba (leggingsbe) bújtatott formás combjaidat. Ugye milyen rafinált? 🙂

Készítettünk egy hagyományosabbnak mondható kapucnis felsőt is, ami a púder légiességével már egyáltalán nem mondható hagyományosnak. Itt is van egy pici rafinéria, ami a hozzá biggyesztett kékben rejlik, előtűnik a kapucini és a nyakkivágás bélésében, a cipzárnál, zsebnél és a hímzett logónál is (Tibi kollégánk gyönyörű gépi hímzésével jelenik meg termékeinken a Makka Moda szívecske, köszönet érte!)

púder szabadidő felső

Nézz körül a Púder Osztályunkon, szerintem Téged is elvarázsol – s ha viseled újjá varázsol ez a finom pasztell árnyalat.

Kriszta

Szerző: Kriszta

Tovább a PÚDER Kollekcióhoz