20-20

Amikor ezeket a gondolatokat “papírra vetem”, már nyakunkon a Karácsony. Lassan vége ennek a furcsa évnek, kifutunk 2020-ból. Azt hiszem sokan nem  bánjuk, s optimistán tekintünk 2021 felé – ennél csak jobb jöhet!

Félig tele

Azt hiszem ha egy pohár félig üres, akkor az nekem félig tele van. Sok szép történt ebben az évben is velünk, gondold csak végig Te is az elmúlt hónapokat! Nekem a tavaszi karantén rávilágított arra, hogy kik az igazi barátaim, kik emelték fel a telefont és én kiket hívtam. Rájöttem hogy ebben a mostoha időszakban, ami persze tele volt bizonytalansággal, több “énidőm” volt, mint valaha az életben. És hogy mennyire fontos nekem az én időm…

Karácsonyi készülődés – Makka Modásan

Nyakunkon a Karácsony, de most ez is más. Más a készülődés és más lesz az Ünnep. Az ajándékok beszerzésének ideje lassan lejár, már csak az utolsó kis meglepetések beszerzése van hátra. Idén talán ez is másként történt, én legalábbis be nem tettem a lábamat egy plázába se, nem is hiányzott a tömeg, az idegeskedés, a fertőzéstől való félelem.

Nekünk sűrűre sikeredett az Advent. Az Advent hozta el egy hosszabb projektünk befejeződését és egyben egy új kezdetét is: megszületett a Makka Moda webáruház. Sok kedves visszajelzés jött Tőletek, köszönet érte! Elmondhatatlanul jó érzés, hogy sikeres az amiért dolgoztunk, tetszenek Nektek a ruháink, remélem megszeretitek. S közben javítjuk a hibákat, bővítjük a termékek körét, módosítjuk a mérettáblázatunkat, hogy még tökéletesebb szolgáltatást, még szerethetőbb szabadidős ruhákat adhassunk Nektek. Ezért is jár köszönet a visszajelzéseitekért, Idával ezeket megbeszéljük és fejlesztjük a szolgáltatást, termékeket.

Makka Moda Ajándékutalvány szeretteidnek

Ma már nem tudunk rendeléseket felvenni, a varrógép leáll, a nagy hajtás után pihen néhány napot. S hogy mégis jusson máshová is “PÚDER” vagy “MARINA”, a még ajándékon gondolkodóknak javasoljuk az “Ajándékutalvány” megrendelését. Így is adhatsz Karácsonyra szeretteidnek Makka Modát, s ő kedve szerint válogathat a különböző kollekciók modelljei közül.

Ha bemész a webáruházba – Webshop – meglátod a női és férfi ruhák után az “Ajándékutalvány” kategóriát. Erre kattintva, 5000, 10 000 és 25 000 Ft-os utalványokat találsz. Válassz pénztárcádnak megfelelőt. A megajándékozottnak pedig átadhatod az online vagy levélben elküldött , esetleg személyesen átadott Ajándékkártyánkat. Ez az Ajándékkártya az összegen kívül tartalmazza a kuponkódot is, amit a megrendelés során a fizetésnél kell beírnod, s ekkor a gép az Ajándékutalvány összegét levonja a fizetendőből. Így az ajándék beszerzése biztonságos, hiszen a megajándékozott kedve szerint válogathat, kíméli az idődet és egyben óvja az egészségedet is.

Ez a karácsony más lesz, fogadjuk el. Nem rosszabb csak más.
Talán kevesebb lesz a rohanás és több lesz az egymás felé fordulás.

Mi még dolgozunk, szólj ha segíthetünk!

Szép Karácsonyt!

Kriszta

Szerző: Kriszta

Tovább az Ajándékutalványokhoz