Nem állok mérlegre!

Amikor e sorokat írom, nekem is teli a poci és biztosan nem tudnál rávenni, hogy mérlegre álljak. Ilyenkor (is) szeretem az egybe ruhákat, melyek hasnál nem szorítanak, de adott esetben diszkréten takarnak. És persze vigyázok, hogy a Karácsony ne hagyjon maradandó nyomot a mérlegen, hiszen amit most pár nap alatt összeszednék – edzőként tudom – sok hét fáradságos munkája lenne megszabadulni tőle.

Szerencsés csillagzat alatt születtem, mert képes vagyok arra, hogy észrevegyem mindenben a szépet és jót. Jó, jobb így élni. Ez évben másként alakult a Karácsony, kisebb volt a vendégjárás, de így kevesebb volt a “feladat” is. 25-én rendhagyó módon fiaimmal és férjemmel a szabadban ünnepeltünk. Azt hiszem a legszebb karácsonyaim egyike ez volt, amikor nem az asztal köré sereglettünk, hanem a szigetcsúcson sétáltunk a kutyákkal. Beszélgetni így is lehet, sőt! Sok éve figyelgetem, hogy a természet és a séta hogyan oldja fel a legzárkózottabb kamaszt is, hogyan nyitja meg és teszi beszédessé őket. Próbáld ki!

Bővített mérettáblázat

S ma már kipihenten, feltöltődve ismét Rátok gondolok, mert van egy tartozásunk felétek! Az ünnepek előtti hajrában már nem jutott rá idő, de ez a feladatunk halaszthatatlan: a mérettábla módosítása. Már induláskor igyekeztünk bővíteni a megszokott mérettáblát és közé menni az M-L-XL méreteknek. Hiszen ugyanazon magasság mellett nagyban eltérő bőségekkel rendelkezünk: vannak az “eprek” akik bögyösebbek, az “alma” típusok, akiknél a pocak-méreten kell bővíteni és a “körték” akiknek a csípőjük teltebb. Így készítettünk például M+ és M2+ méreteket is, ahol a szélességi értékeket növeltük meg ugyanazon hosszúság mellett – sajnos nem eléggé.

Hamar észrevettem én is, hogy a 104-es mellbőségemmel kilógok a mérettáblázatból. De amúgy sem kapok magamra 34 hosszúságú nadrágot, az úszódresszek rendre rövidek az én törzsemre, a pamut felsők “köldökvillantók” pedig az én derekam fázós, a blúzok nem érnek körbe az erősebb mellkasom miatt. És mivel már annyit szenvedtem életemben a konfekció méretek miatt, a Makka Modánál nem hagyom, hogy ugyanilyen rossz érzetet keltsen bennünk a nem ránk szabott mérettáblázat! Persze eddig is segítettünk az eltérő méretekkel rendelkezőknek, hiszen számtalanszor mértük le makkás társainkat vagy módosította Csilla a szabásmintát az egyéni igényeknek megfelelően, de most szeretnénk ezeket a módosításokat rendszerbe, mérettáblázatba foglalni.

Játék a méretekkel

Ehhez kérem, hogy segítsetek!
Játszani hívlak Benneteket, és egyben a segítségeteket is kérem.
Küldd el a cikk alatt található űrlapon 4 méretedet maghatározó adatodat:

  1. mellbőséged
2. derékbőséged
3. csípőbőséged
+1 a testsúlyod

A beérkezett adatokat feldolgozzuk, és ennek megfelelően alakítjuk ki a 2021-től érvényes mérettáblázatunkat. A beküldött adatokat bizalmasan kezeljük. A 2020. december 31. éjfélig beküldők között az alábbi ajándékokat sorsoljuk ki:

1 db Púder vagy Olíva kámzsás felső, tunika
1 db Marina csíkos ejtett vállú póló
1 db 5000 Ft-os Ajándékutalvány

Köszönöm hogy velünk játszol, hogy segíted a munkánkat!

Kriszta

Szerző: Kriszta