Nem vagyunk egyformák – és az élet ettől szép.

Csuda dolog egy barátság kezdetén vagy egy kapcsolat folyamán megismerni a másikat, aki biztosan nem úgy gondolja ahogyan mi. Mert nem vagyunk egyformák. Érdekes megismerni az ő álláspontját és az ő mozgatórugóit, s elfogadni azt, még ha a miénktől merőben különböző a véleménye. Ha van feladatunk itt a 21. század nem is annyira elején, talán lehet ez az egyik. A tolerancia. A másság elfogadása minősítés nélkül. Nyitottság a másra, az újra, az eddig nem ismeretlenre. Mert nem biztos, hogy az rossz, csak más és szokatlan.

És csuda dolog rácsodálkozni az egyezőségekre, hiszen ilyennel is találkozunk. Amikor azonos pontot, azonos érdeklődési kört, hasonló életszemléletet fedezünk fel egymásban. Te is így gondolod? Neked is ez a problémád? Téged is ez érdekel? Neked is ezt tetszik? Ugye milyen jó? Hiszen ez összeköt.

Minket Makkásokat, egyesületem szenior tagjait összeköti az élet igenlése, a természet és a túrázás (nordic walking) szeretete, az aktív életmód, a társaság iránti igény. Hogy színesben látjuk a világot és színesen öltözünk:

Megannyi szín és megannyi színes egyéniség. És ez a sok szín egy csokorban, egy csapatban. Jaj de nagyon várjuk már hogy ismét együtt lehessünk! De türelem, eljön ennek is az ideje.

Sok színes egyéniség és sokféle méret! Mert nem vagyunk egyformák.
Almák, körték és eprek egy gyümölcsös kosárban. Mind szép, mind színes és mind ízletes. Ki ezt szereti, ki abban látja meg a szépet. S a Makka Modánál Idával együtt az a célunk, hogy segítsünk az almáknak, körtéknek és epreknek is. Hogy mindenki találja meg a kedvének megfelelő színt és méretet.

Az eredeti mérettáblázatunkról hamar kiderült, hogy minden igényt nem tud kiszolgálni.
Az epreknek mellben szűk, az almáknak hasban szorít, a körtéknek a csípőjét nem takarja.
Nem vagyunk egyformák. De van amiben hasonlítunk:
közös az igény, hogy minőségi, szép, kényelmes, a méretünknek megfelelő és hosszú távon is viselhető ruhákat hordhassunk.

A mérettáblánkat tehát módosítottuk.

A pluszos méreteket növeltük, hogy a gömbölydedeknek is kedvezzünk.
És ami új és talán páratlan a webáruházak esetében: /Tádáááám!/
Remélem sokatok megelégedésére

megalkottuk az “E” méretet,

az egyéni mérettáblázat -ot.
Az “E” méret EGYÉNI méretet jelent, a Te egyéni méretedet. Ezt Te adod meg.

Tehát abban az esetben ha eltér a méreted a mérettáblázatban megadott méretektől,
mert mondjuk jelentős mellbőséged mellett darázsderekad van vagy
ugyan mindenben megfelelne Neked az L méret de a magasságod miatt minden nadrág hosszú,
egy percig se gondolkodj, rendelj “E” méretben!
Egyéni mérettáblázat: VIP szolgáltatás Neked, csak Nálunk, a Makka Moda webáruházban.

Csupán annyi dolgod van, hogy az “E” méret kiválasztása után beírod a szükséges méreteidet, s mi ez alapján elkészítjük a terméket Rád szabva.
Az “E” méretes termékeket felár ellenében rendelheted, de ez a felár még mindig alacsonyabb, amibe a varrónő kerülne, hogy Rád igazítsa a frissen vásárolt ruhádat. S persze egy igazítás mindig macerásabb és sosem olyan tökéletes, mint ami Rád készül.

Különleges szolgáltatás Neked, a Te igényeid szerint.
Különleges termékek Rád szabva.
Makkamoda -szívből, szeretettel.
Mert mi is így szeretjük.

(A kép forrása: Bright Side)

Kriszta

Szerző: Kriszta

Tovább a Webáruházba