Morcos vagyok, tudom, nem csak én.
Korlátozva érzem magam, tudom, nem csak én.
Nem úgy élem mindennapjaimat, ahogy szeretném, tudom, nem csak én.
Hiányolom a barátaimat, szeretteimet, tudom, nem csak én.
Elegem van, elfáradtam, tudom nem csak én.
Kérem vissza a régi életemet! Tudom, nem csak én!

De a hiszti itt nem segít, a depresszió pedig csak további testi nyavalyákat szül, így aztán gyerünk csajok, kapaszkodjunk bele a saját fülünkbe, és rángassunk ki magunkat a letargiából!
Hiszen itt a tavasz, süt a nap, a hőmérséklet kellemes, a természet ébredezik – és fütyül a világ hisztijére! Tegyük azt mi is!
De nézzük sorra, mit is tudunk tenni holnap, hétfőn reggel, mikor felkelünk. Miért érdemes felkelnünk és nevetnünk?

Holnap NŐNAP van, Isten éltessen bennünket – no meg a Zoltánokat is 🙂
Vélhetőleg holnap is kisüt a nap – ez már egy újabb ok a mosolyra.
Öltözz fel csinosan, még ha magadban töltöd is a napot, vegyél magadra kényelmeset, nőieset és színeset, hagyd a szürke, barna és fekete komor árnyalatait. Húzz szoknyát és harisnyát ha szereted, a lényeg hogy érezd magad csinosnak és szépnek, mert az jót tesz a lelkednek, jót tesz Neked és szebbé varázsolja a napodat.
Tegyél fel sminket, csináld meg a frizurádat, használd a rúzsodat otthon is – a maszkban úgysem látszódna, fújj magadra a kedvenc parfümödből – miért is tartogatnád? Élvezd, érezd Te az illatát!

Menj ki a lakásból, szippants bele a tavaszi levegőbe, tegyél egy könnyű sétát!
A szembe jövőkre kedvesen mosolyogj rá, hidd el, Te is kapsz egy mosolyt válaszul. De mosolyogj rá a boltban a pénztárosra, a postásra, vagy a szomszéd asszonyra, hadd legyen nekik is szebb a napjuk a Te mosolyodtól, s akár pár kedves mondatot is intézz felé, Neked is jól esne, Neked is jól fog esni.

Hallgasd meg a madarak dalát, ugye, hogy fütyülnek a világ hisztijére?
Tegyél valamit saját magadért, mert megérdemled! Élvezd ezt a napot, hiszen jól vagy, igaz? Lehetne rosszabb is!

Én ma Makkamodát viseltem, ebben dolgoztam a kertben, s élveztem a jó minőségű pamut melegét, a tavaszi színeket és a kényelmet.
Tegnap anyukám Makkamoda tunikában fogadott otthon, azt mondja, örül hogy otthon, hétköznap, bőven hetven felett is csinos lehet és nőies -púderben. Ajánlom Neked is az önkényeztetés eme formáját, jót tesz a lelkünknek. De most Te jössz:

Rendelj kedvezménnyel Makkamodát, csak 2021. március 8-án, hogy megünnepeld magadat, és közben mosolyogj, mert az jól áll és jót tesz a lelkednek. S hogy őszinte legyen a mosolyod, a mi meglepetésünk Neked: rendelésnél írd be a “NONAP” kuponkódot, s mindjárt 1000 Ft-tal kevesebbet fizetsz a kasszánál!

A 2021-es trendi színek: púder, víz zöld és pasztell zöldek, sárgák. A kényelmes, mert a divat követi életmódunkat, a home officehoz divatdiktátoraink kényelmes lenge nadrágokat álmodtak. S készülnek a mieink is, bővítjük  Olíva kollekciónkat, hiszen a tavasz megköveteli a vidámat, frisset – még ötven felett is!

Vidám és friss – függetlenül a körülményektől. Sugározd ezt magadról, külsődön, ruháidon keresztül, s meglátod, hamarosan belül is érezni fogod!
A Makkamoda Veled van, számíts ránk, örömmel segítünk ebben is!

Szeretettel ölelünk,

Kriszta és Ida

Kriszta

Szerző: Kriszta

Tovább a Webáruházhoz

A kuponkód felhasználási feltételei:

  • a kupon megjelenéstől 2021. március 8. 24:00 óráig használható fel
  • rendelési minimum: 4500.-Ft
  • egy felhasználó egyszer élhet a kedvezményes rendelés lehetőségével