Május első vasárnapja, ki ne tudná, Anyák Napja. Mi lehet a tökéletes ajándék anyukának Anyák napjára?

Ajándék ez a nap mindnyájunknak, akik köszönthetjük édesanyánkat. 

Talán már töröd is a fejedet, hogy mivel lepd meg édesanyádat, mi lenne a legmegfelelőbb,  szívhez szóló ajándék anyukának Anyák Napjára. Hiszen annyi szépet és jót, gondoskodást és törődést kaptunk tőle, s ugyan igyekszünk egész évben, de ezen a napon még inkább vágyunk rá hogy érezze  szeretetünket, tudja, hogy ez a nap róla szól.

Könnyű dolgom van, mert nem kell hosszan gondolkodnom, mit ajándékozzak anyukámnak Anyák Napjára: én biztos MAKKA MODÁ-val lepem meg.

 Az én anyukám szívesen öltözködik csinosan, s egyúttal szereti a kényelmes ruhákat is. Nyugdíjasként már nem a merev elegancia a sajátja, a munkával töltött évek alatt sokat volt kosztümben és magas sarkúban, hiszen a bank és a pozíciója ezt megkövetelte. Ma nyugdíjasként is aktívan él, sokat gyalogol, egyben tartja a családot, s mindeközben ad magára, mindig csinos, ápolt, divatos.

Örülök, hogy megszerette a MAKKA MODA termékeit, hiszen így talán könnyebb örömet szereznem neki születésnapra, névnapra, és persze most Anyák Napján is.

Szerencsére a fiatalos és vidám színű modellek lehetőséget adnak arra, hogy magamnak is válasszak sportos, kényelmes és egyben csinos modellt, így akár egyformába is öltözhetünk Anyák napján, hogy szép, színében is harmonikus közös  képek készüljenek rólunk. Mi már kicsit elébe is mentünk az Anyák Napjának, és elkészítettük az anyáknapi anya-lánya fényképet. Pirosban, mert kellenek az élénk színek, fiatalabbaknak és idősebbeknek egyaránt.

Javaslom ezt Nektek is: 

Ajándék anyukának Anyák Napjára – és persze magatoknak is:  MAKKA MODA! 

A modellek között biztosan találtok olyat, mely anyagában vagy fazonjában egyforma, mégis, korotoknak, testalkatotoknak megfelelő, rátok van szabva. Készítsetek közös fényképet, hiszen egy anyukának ennél szívhez szólóbb ajándékot keresve sem találhattok. S mi örömmel vállaljuk, hogy Anyák Napjára a megrendelt termékeket eljuttatjuk számotokra méretben és színben kívánságotok szerint. Beleadjuk szívünket, lelkünket, s a ruháitokon a logónkon ott lesz a szeretetünket jelképező szívecske.

Április 27-ig leadott Anyák  Napi rendeléseiteket garantáltan megkapjátok április 30-ig!

És hogy segítsük a csinos anya-lánya fotók elkészítését, az Anyák napi ajándék rendelések esetén 2021. április 27-ig a 10 000 Ft feletti vásárlásoknál 10% kedvezményt adunk a rendelés árából. Ehhez használjátok az “ANYUKA” kuponkódot!

Kriszta és Ida

Kriszta

Szerző: Kriszta

Tovább a Webáruházhoz