MAKKAMODA - szenior sportruházat

A   Makka Moda  termékeiről

A Makka Moda szenior sportruházat modelljeit elsősorban a szenior korosztály képviselőinek, no meg persze magunknak terveztük. Úgy gondoljuk, hogy 50 felett nehezebben kapunk magukra olyan kényelmes, csinos, nőies, sportos szabadidős öltözetet, ami az alkatunknak, életmódunknak, igényeinknek megfelelő.

Meggyőződésünk, hogy a mi korosztályunknak élnie kell a színekkel, a fekete, szürke és a barna helyett ízlésesen, bőrünk tónusának, hajunk és szemünk színének megfelelően kell választanunk a paletta különböző árnyalataiból. A tervezés során törekszünk arra, hogy a sport és szabadidős kollekcióink darabjai mind kiváló minőségű anyagokból készüljenek, tartós jó minőségű, szerethető darabokat kínálva sporttársainknak, barátainknak, és még ismeretlen ismerőseinknek.

A tőlünk vásárolt daraboknál számíthatsz arra, hogy a megvásárolt ruházati termékek tartják a méretüket, megőrzik a színüket, jól viselik a mosást és a szárítást. A sportszereink jó minőségű, kipróbált eszközök, mi is ezeket használjuk, ezért ajánljuk Neked is. Mert mi is így szeretjük, ahogyan bízunk benne, hogy Te is fogod.

Történetünk

A Makka Moda szenior sportruházat első darabjait a MAKKA Szabadidősport Egyesület szenior sportolói számára terveztük és készítettük. Ez a vidám, sportos csapat, akikkel évek óta együtt tornázunk, kirándulunk és nordic walkingozunk Kriszta vezetésével már régen szakított a hagyományokkal, színesen és fiatalosan öltözködik. Szeretjük a kényelmes leggingseket (cicanacit) amit nyugodt lélekkel viselünk kicsit hosszabb, színes, laza és mégis nőies felsőinkkel, mert mindegyik kényelmes, minőségi anyagból , nem futószalagon, saját varrodánkban készül, mert  jól érezzük magunkat benne,mert mi  terveztük, mert ismerjük a korosztályunkat, tudjuk  mit szerettek, – pont azt amit mi – ,   mert nyugodtan villogtathatjuk a lábainkat. Ha vékony, azért, ha formás, azért. Ha nőiesen teltebb, akkor se fog kisebbnek tűnni, ha bő sötét nadrágba bújtatjuk és nem is kell … Meryl Streep elveit valljuk: nincs már időnk azon morfondírozni, hogy ehhez ki mit szól 🙂 A Makka Moda darabjait megszerettük, ma már nem csak sportolni vesszük fel, a hétköznapjainkban is sokat használjuk. A tervezésnél pedig ezt is figyelembe vesszük.

Ida

Üzlettársam vérbeli kereskedő, több éve készít és értékesít sportruházatot profi és amatőr testépítőknek, fitnesz rajongóknak, megújulásra vágyó életmód váltóknak és azoknak, akik szeretik a minőséget, kipróbált és bevált egyedi fejlesztésű modelleket, precíz kidolgozást. A termékek esztétikus és biztonságos csomagolás után kerülnek a világ öt kontinensén élő megrendelők kezébe. Az utóbbi években sokat tesz egészségéért, a sport mindennapjai részévé vált, rendszeresen tornázik és nordic walking túrákat tesz. Melegítőnaciját ő is csinos leggingsre cserélte, s boldogan villogtatja napról napra formásabb lábait.

Kriszta

Kriszta sportoktatóként dolgozik, vezeti a MAKKA szenior sportegyesületet, lelkesíti szeniorjait sportos, aktív életre, életigenlésre. Egy időben edzőként mindennapjai sportöltözetben teltek, ma már a Makka Moda nőiesebb darabjait részesíti előnyben. Edzőként ismertem meg, ma már a barátnőmnek mondhatom.

Ida és Kriszta

Mint olyan sok másik barátság, ez is a MAKKÁ-ban született. Aztán egyre többet dolgoztunk együtt a sportruházatok kapcsán, végül megszületett közös „gyermekünk”  Makka Moda. A barátság azóta is fontos, egymás ismerete és szeretete plusz színt visz a munkánkba. termékeinket örömmel és szeretettel készítjük és ajánljuk Neked is.

Értékesítés az interneten

Mai vírusos világunkban a legjobb amit tehetsz az egészséged érdekében ha a vásárlásaidat online intézed. Ennek érdekében rendezkedtünk be a www.makkamoda.hu címen webáruházunkban, hogy kényelmesen, távolról segíthessük vásárlásaidat. Mert az egészségünk a legfontosabb.

Ida és Kriszta
Makka Moda – Szívesen

WEBSHOP

Marina Kollekció

SPORTOS ELEGANCIA

TOVÁBB

Púder Kollekció

KÖNNYED ÉS LÉGIES

TOVÁBB

Grafit Kollekció

KEMÉNY ÉS HATÁROZOTT

TOVÁBB

Blogcikkeink